понеделник, 8 септември 2014 г.

Креативна изложба от Арт Семестър 2014 в Карол





На 12 септември от 17.30 до 18.30 часа в Арт салона на Корпоративен университет Карол на ул. Златовръх 1, гр. София, ще се проведе изложба от проведения Арт семестър за 2014, в който участваха студенти, творци на свободна практика в началото на кариерата си, както и именити, утвърдени художници, получили признание у нас и в чужбина. Арт Семестър 2014 г. се превърна в най-цветната и емоционална образователна програма на Корпоративен университет Карол, която с креативен подход съчета финансовите знания с творчески работилници. Всички творби, създадени по време на Арт семестъра са събрани в електронен Албум. Някои от тях вече са продадени, повечето са с актуални цени, посочени от авторите. Изложбата с произведенията, вдъхновени от финансовите знания е отворена през септември в Арт салона на Карол. Изложбената площ е предоставена безвъзмездно, Карол не удържа комисиони при продажба.

Част от творбите от Арт семестъра - картини и скулптури


Йовица Миленов, който на финала на Арт семестър 2014, демонстрира на живо как прави уникални, космически картини със спрей, беше първият автор, който продаде всички свои творби, включени в албума.

Целият албум от изложбата можете да разгледате тук.

Вижте и чуйте участниците за Арт Семестър 2014 и заповядайте да се насладите, споделите, харесате, а защо не и купите едно интелигентно изкуство, носещо своите послания за всеки един човек, които сме убедени, че ще достигнат и до вас!

Не забравяйте: 12 септември, 17.30 - 18.30 часа в Арт салона на Корпоративен университет Карол на ул. „Златовръх” № 1, гр. София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар