петък, 17 октомври 2014 г.

Арх. Костакиев с трета самостоятелна изложба "ВИДИМИ ШЕПОТИ"  Трета по ред самостоятелна изложба на арх. Асен Костакиев ще бъде открита тази вечер от 18 часа в сградата на „Съюза на архитектите в България” на улица „Кракра” 11 в столицата и ще продължи до 28-ми октомври 2014г. 

   Изложбата е под надслов „ВИДИМИ ШЕПОТИ” и за пореден път демонстрира нагледно нестандартния подход на твореца, характерния му и запомнящ се стил на творене, както и дълбочината на прозренията му, които успява да претвори в творбите си, създавайки многоизмерни и многопластови внушения.

    Арх. Костакиев споделя: „Всяко прошепнато изречение може и да се изкрещи, но би прозвучало нелепо. Tихите разговори както и спонтанните рисунки нито са точни, нито напълно ясни. Някои важни неща в природата присъстват ненатрапчиво, поради което могъщият човешки род е склонен да ги пропуска..."    
    Елате, за да се докоснете лично до видимите шепоти на осезаемия и вълшебно-идиличен свят, който създава художника посредством колоритните си творения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар